Nieuws

Dode hoek magneetstickers Frankrijk

Dode hoek magneetstickers op aanvraag mogelijk (verplicht in Frankrijk)

12 januari 2021

Sinds 1 januari 2021 zijn dode hoek magneetstickers verplicht in Frankrijk (bij MTM van meer dan 3,5 ton). Op aanvraag kunnen wij hieraan voldoen! Vraag naar de voorwaarden.

Lees verder
Coronavirus update lockdown

Coronavirus update: Wij blijven open

15 december 2020

“Nederland gaat op slot”, zei premier Rutte gisteravond. Gelukkig kun je bij ons een bedrijfswagen blijven huren of leasen! Vanzelfsprekend zorgen we voor een veilige omgeving en schone voertuigen.

Lees verder
ZoBiTrans Testimonial

ZoBiTrans: Mobility Centre Holland zoekt een oplossing die bij je past

10 november 2020

Bekijk de testimonial video van Patrick van Loo, eigenaar van ZoBiTrans. ‘Ik ben super tevreden: ik kom hier niet voor niets terug voor m’n tweede auto!’

Lees verder

Mobility Centre Holland legt meer focus op de Randstad en verkoopt vestiging Groningen aan INQAR Dallinga Autoverhuur

30 april 2020

INQAR Dallinga Autoverhuur neemt per 1 mei 2020 de bedrijfsactiviteiten van ‘Mobility Centre Holland vestiging Groningen’ over. De dienstverlening blijft als vertrouwd.

Lees verder
Mobility Centre Holland hoofdlocatie

Mobility Centre Holland start met (short)lease van personenwagens en lichte bedrijfswagens

15 april 2020

Per direct bieden we (short)lease van personenwagens en lichte bedrijfswagens aan! Dat doen we geheel volgens ons concept: flexibel (shortlease vanaf 1 maand), een persoonlijke aanpak (we kennen onze klanten en denken mee) en met verstand van voertuigen én bedrijfsvoering.

Lees verder
Mobility Centre Holland hoofdlocatie

Coronavirus maatregelen voor bezoekers

27 maart 2020

Wij volgen strikt de regels van de Nederlandse overheid. Voor het betreden van ons bedrijf verzoeken wij u de aanwijzingen en regels op deze pagina te respecteren.

Lees verder

Jelmer Broekhuizen vanaf heden 100% eigenaar van Mobility Centre Holland

29 november 2019

Om de weg vrij te maken voor de verdere ontwikkeling van Mobility Centre Holland, heeft Cees van Altena besloten tot uittreding als aandeelhouder en directeur. Jelmer Broekhuizen is vanaf heden 100% eigenaar van Mobility Centre Holland.

Lees verder
Succesverhaal Schmidt Zeevis

Schmidt Zeevis: Mobility Centre Holland denkt met je mee!

04 november 2019

Mobility Centre Holland denkt met je mee! Schmidt Zeevis heeft extra koelwagens nodig in drukke periodes of wanneer een eigen koelauto uitvalt. De business van Schmidt Zeevis is altijd ad-hoc, dus wanneer er een…

Lees verder

Mobility Centre Holland is het eerste verhuurbedrijf met elektrische koelmotoren

10 juli 2019

Lees hier waarom Mobility Centre Holland heeft gekozen voor elektrische koelmotoren en samenwerking met Thermo King Transportkoeling

Lees verder
Tim Schilling

De eerste maand van Tim Schilling (accountmanager)

13 mei 2019

Tim Schilling werkt als accountmanager op onze vestiging in Rotterdam. Lees hier over zijn eerste maand bij Mobility Centre Holland

Lees verder