Vincent Hollebeek nieuwe algemeen directeur van Mobility Centre Holland

Vincent-CEO

Per 1 november is Vincent Hollebeek algemeen directeur van Mobility Centre Holland. Hij volgt Jelmer Broekhuizen op. Jelmer Broekhuizen blijft eigenaar.

Met de kennis en ervaring van Vincent Hollebeek – 22 jaar in de branche en 9 jaar als financieel directeur bij Mobility Centre Holland – zal Mobility Centre Holland verder professionaliseren en de beoogde groei naar 1000 voertuigen binnen 5 jaar realiseren.

Vincent Hollebeek is enthousiast over deze stap: “Ik zie veel potentie in Mobility Centre Holland en ga met plezier de uitdaging aan om de beoogde groei te bewerkstelligen. Mijn belangrijkste taken hierin is het verder aanbrengen van structuur. Daarin zie ik nieuwe technologieën en data(gericht werken) een belangrijke rol spelen.”

Jelmer Broekhuizen: “De keuze voor Vincent Hollebeek als nieuwe algemeen directeur was logisch. Hij kent de branche, deze organisatie en haar klanten, leveranciers en relaties. Ik heb er het volste vertrouwen in dat hij met zijn gestructureerde aanpak, commercieel inzicht en cijfermatige onderlegging Mobility Centre Holland naar een volgend niveau gaat tillen.”

Jelmer Broekhuizen gaat zich bezighouden met de verkoop, inkoop en verduurzaming (waaronder de elektrificering van het wagenpark).

De komende tijd zullen er diverse positieve ontwikkelingen plaatsvinden (er zijn o.a. veel nieuwe voertuigen onderweg). Blijf op de hoogte via LinkedIn en Facebook.