Mobility Centre Holland legt meer focus op de Randstad en verkoopt vestiging Groningen aan INQAR Dallinga Autoverhuur

mch-groningen-cropped

INQAR Dallinga Autoverhuurt neemt per 1 mei de bedrijfsactiviteiten van ‘Mobility Centre Holland vestiging Groningen’ over.

Over INQAR Dallinga Autoverhuur

INQAR Dallinga Autoverhuur levert al meer dan 40 jaar de beste kwaliteit en service op het gebied van verhuur van auto’s, bedrijfswagens, personenbussen, pick-ups en verhuiswagens. Met vestigingen in Groningen, Delfzijl en Veendam vormen ze de grootste autoverhuurder van de provincie Groningen.

Mobility Centre Holland en INQAR Dallinga Autoverhuur hebben al een lange samenwerking en dat zal in de toekomst zo blijven. Mobility Centre Holland ziet in het gerenommeerde familiebedrijf een stabiele partner voor de overname van de bedrijfsactiviteiten in Groningen.

“Door de overname in de stad in Groningen, wordt het fundament onder ons verhuurbedrijf verder verstevigd. INQAR Dallinga kan nu de gehele lijn aan voertuigen aanbieden; van een compacte stadsauto tot aan grote vrachtwagens.” – Aldus algemeen directeur Peter Dallinga van het Groningse verhuurbedrijf.

Wat betekent de overname voor klanten in Groningen?

De dienstverlening blijft als vertrouwd:

  • Dezelfde hoogwaardige voertuigen en service
  • Clark Ates blijf jouw aanspreekpunt
  • Locatie blijft hetzelfde

Daarbovenop biedt INQAR Dallinga Autoverhuur jou als klant extra mogelijkheden tot huur, shortlease en lease (zoals bijvoorbeeld bestel- en personenauto’s).

Mobility Centre Holland legt focus op de Randstad

Onze vestiging in Rotterdam groeide de afgelopen jaren het hardst. Door deze overname kunnen we deze groei met extra aandacht voortzetten en nieuwe diensten uitrollen, zoals de (short)lease van personenwagens en lichte bedrijfswagens.

Vragen naar aanleiding van dit bericht?

Neem contact op met: