Steeds meer bedrijven leasen bij Mobility Centre Holland

Leasen bij Mobility Centre Holland - nieuwe bakwagens

Afbeelding: 3 nieuwe bakwagens worden voor ons opgebouwd door Eindhovense Carrosseriefabriek.

Veel bedrijven kennen Mobility Centre Holland als verhuurbedrijf van bedrijfsvoertuigen. Logisch, want zo zijn we ooit begonnen. We helpen onze klanten echter óók via leasing en wagenparkbeheer.

In 2018 hebben we onze leaseportefeuille meer dan verdubbeld!

Een spectaculair resultaat waar we hard voor hebben gewerkt. Toch is het niet de groei op zich waar we het meest trots op zijn. Waar we ongelofelijk trots op zijn, is het feit dat we een grote schare fans hebben; bedrijven die jaar in jaar uit bij ons blijven. Veel nieuwe klanten vinden ons via mond-tot-mond reclame.

Daarom verwachten we dit jaar nogmaals zo’n topjaar! Via dit blog vertelt onze lease specialist Arjan Baars over onze filosofie, specialisaties en onderscheidend vermogen.

Huur of lease jouw ideale voertuig

Het is een korte zin die we met passie en flexibiliteit elke dag voor onze klanten invullen. We hebben een breed en jong wagenpark, wat gericht is op bestel- en vrachtwagens. Ons brede klantenbestand kent ons van oorsprong vooral van de verhuur, waar we vanuit inmiddels 5 vestigingen zorgen dat we de vraag voor verhuur van één dag tot en met een jaar naadloos invullen.

Je ziet de afgelopen tijd regelmatig nieuwe vacatures langs komen. Dat klopt; we maken een sterke groei door met onze verhuuractiviteiten.

In dit blog willen we een andere bedrijfstak waarin we sterk groeiend zijn in de de spotlight zetten, namelijk het leasen van onze nieuwe of jong gebruikte wagens.

We doen maximaal 2 tot 3 jaar met ons wagenpark. Je zou het kunnen zien als een soort rijdende voorraad, waarmee we klanten altijd van de juist leaseauto kunnen voorzien.

Omdat we sterk groeiend zijn en kort met ons wagenpark doen, staan er altijd veel nieuwe auto’s bij ons in bestelling. Steeds meer klanten profiteren zo van onze kennis en inkoopkracht voor hun nieuwe leaseauto. Wij hebben een breed wagenpark, van een kleine bestelwagen tot een trekker oplegger combinatie.

Onze specialisaties

Toch hebben we een aantal belangrijke specialisaties:

  • Bakwagens
  • BE Combinaties
  • Koelwagens

Door hierin te specialiseren, hebben we op deze 3 gebieden (extra) veel keus, een scherpe operationele leaseprijs vanuit onze eigen leasemaatschappij én een zeer korte levertijd.

Bakwagen volledig naar jouw wensen

Wij hebben veel bakwagens rijden en er staan veel bakwagens in bestelling. Door goede afspraken met onze leveranciers hebben we de mogelijkheid om tijdens de productietijd nog aanpassingen te doen aan de auto of de laadbak.  Daardoor kun je zeer snel met een nieuwe bakwagen rijden volgens je eigen wensen vanuit onze eigen leasemaatschappij.

Bekijk wagenpark

BE Combinaties als oplossing voor het chauffeurstekort

In gesprek met onze klanten kwamen wij er steeds meer achter dat het erg lastig is om goede chauffeurs te vinden. Vandaar dat we vol inzetten op de BE combinaties. Inmiddels hebben we er steeds meer in de verhuur rijden. Daardoor kunnen wij de BE combinaties in verschillende uitvoeringen zeer snel via onze leasemaatschappij leveren.

Bekijk wagenpark

Koelwagens op verzoek van de koelsector

Als er voor ons één ding belangrijk is, is het om nauw aangesloten te blijven bij de klant. Vanuit de koelsector kregen we een steeds sterker wordende vraag om ons concept ook voor koelwagens in te vullen. Inmiddels zijn we daar volop in aan het schakelen. In verschillende maten zijn voor de verhuur inmiddels koelwagens leverbaar.

Zoals je van ons gewend bent: goede uitvoering, schoon, jong en reclamevrij. Omdat er ook veel koelauto’s in bestelling staan kunnen we vanuit onze leasemaatschappij snel koelauto’s leveren.

Bekijk koelwagens

Ben je nog geen klant en benieuwd of we je wensen kunnen invullen?

Daag ons uit, we nemen de uitdaging graag aan. Want het is onze uitdaging om jou ideale voertuig te leveren. Of het nu voor een dag is of voor 10 jaar!

Neem contact met ons op en merk hoe wij elke dag onze basiswaarden invullen:

  • Persoonlijk
  • Flexibel
  • Verstand van voertuig én financiering
  • Merkonafhankelijk

Huur of lease jou ideale voertuig. Een korte zin met een wereld erachter.

Dit blog is gepubliceerd door onze lease manager Arjan Baars.

Je kunt hem bereiken via 06 479 59 867 of arjan@mobilitycentreholland.nl.