Persbericht: Mobility Centre Holland opent haar eerste franchisevestiging in het Westland (Honselersdijk)

MCH-Franchise-Westland

PERSBERICHT – 18 december 2018

Mobility Centre Holland en TopTruck Westland slaan de handen ineen. Op locatie van TopTruck Westland – garagebedrijf voor vrachtwagens, trailers en (lichte) bedrijfswagens – start de eerste franchisevestiging van Mobility Centre Holland.

Jelmer Broekhuizen

Managing director van Mobility Centre Holland

Met deze nieuwe vestiging verhogen wij ons dekkingsgebied in de Randstad. Het is een goede aanvulling op onze huidige vestigingen in Rotterdam en Amsterdam. Bedrijven in de regio Westland beschikken nu sneller over een vervangend of extra voertuig. Dit draagt bij aan onze missie: ervoor zorgen dat ondernemers altijd beschikken over het juiste voertuig.

Ton de Winter

Oprichter van TopTruck Westland

TopTruck Westland is dé universele, niet-merkgebonden garage voor ondernemers in regio Westland, Delft en Den Haag vanuit een compleet geoutilleerd bedrijfspand. We staan voor complete dienstverlening. De samenwerking met Mobility Centre Holland vult onze dienstverlening perfect aan. Klanten voor ons garagebedrijf kunnen nu op locatie gelijk een vervangend voertuig meenemen. Veel letterlijker kunnen we die visie van TopTruck niet uitdragen: “Wij houden uw zaken in beweging”.

Voor en door lokale ondernemers

Aan het hoofd van zowel Mobility Centre Holland als TopTruck Westland staan zelfstandige ondernemers. Ze geloven beiden in de kracht van lokaal ondernemen: bedrijven in de regio persoonlijk kennen en dienstverlening met aandacht en zorg uitvoeren.

Heb je vragen?

Voor meer informatie kun je contact opnemen via info@mobilitycentreholland.nl.