75 nieuwe Sprinters voor Mobility Centre Holland

Gé Raadtgever en Jelmer Broekhuizen

Zoals verschenen op bestelauto.nl.

Mobility Centre Holland voegt maar liefst 75 exemplaren van het nieuwe model Mercedes-Benz Sprinters toe aan het wagenpark!

Jelmer Broekhuizen, managing director van Mobility Centre Holland: “Er is gekozen voor de betrouwbaarheid en kwaliteit van Mercedes-Benz in combinatie met de service van de Van ProCenters van Mercedes-Benz Dealer Bedrijven.” Op de foto schudt Broekhuizen (rechts) de hand van key account manager Gé Raadtgever van Mercedes-Benz Dealer Bedrijven op de succesvolle samenwerking.

Met de nieuwe voertuigen wordt het wagenpark gedeeltelijk verder uitgebreid en kiest men voor het allernieuwste dat Mercedes-Benz bestelwagens te bieden heeft. Zo zijn de Sprinters o.a. voorzien van diverse elektronische rijassistenten, de nieuwste veiligheidssystemen en het nieuwe connectiviteitssysteem Mercedes PRO. Daarbij zijn er met Mercedes-Benz Dealer Bedrijven op maat gesneden afspraken gemaakt wat betreft de after-salesdienstverlening.

Mobility Centre Holland is een zeer snel groeiende speler in de mobiliteitsbranche. Het verhuurt en least alles op gebied van mobiliteit met de focus op bestelwagens en trucks. Vanuit vestigingen in Rotterdam, Amsterdam (Schiphol), Eindhoven en Groningen bedienen ze geheel Nederland. Daardoor was de keuze voor Mercedes-Benz Dealer Bedrijven ook een logische. Hiermee wordt een groot deel van hun regio afgedekt. Met een breed aanbod jonge witte, reclamevrije voertuigen hebben ze altijd een voertuig op voorraad. Daarbij onderscheiden ze zich door de kennis van zowel de voertuigen als de financiële oplossingen met daarbij een persoonlijk, merkonafhankelijk advies op maat!