De eerste maand van Leon Witholt (assistent rental manager)

Leon Witholt

Leon Witholt werkt als assistent rental manager op onze vestiging in Groningen. Samen met de Clark Ates (Rental manager vestiging Groningen) is hij verantwoordelijk voor onze verhuurvloot. Hij maakt voertuigen gereed voor vertrek en neemt voertuigen weer in. Is er schade aan een voertuig? Dan neemt hij de schade op, verwerkt deze en voert zelf kleine reparaties uit.

Sinds wanneer werk je bij Mobility Centre Holland?

Mijn eerste werkdag was op 11 September 2018. Ik was net terug van mijn huwelijksreis vanuit Mexico. De jetlag samen met alle nieuwe indrukken zorgden ervoor dat ik heerlijk heb geslapen in mijn eerste werkweek.

Waarom heb je gekozen voor deze baan?

Doordat ik met mijn vorige werkgever bij MCH in het pand heb gezeten had ik een goed beeld van het bedrijf en de werkzaamheden. Daarnaast is Clark een vriend geworden waar ik ook buiten werktijd mee omga.

Een mooi bedrijf met een goed product en de uitdaging om samen met Clark de vestiging verder te laten groeien waren voor mij doorslaggevend.

Wat was het leukste moment tot op heden?

Specifiek één moment kan ik er nog niet uithalen. De ervaring om met de nieuwe vrachtwagens te mogen werken en rijden vind ik heel erg mooi.

Wat was je grootste uitdaging? Hoe heb je dit aangepakt?

Tot op heden verloopt alles op rolletjes en hebben er zich nog geen grote uitdagingen voortgedaan.

Binnenkort kom ik 2 weken alleen te zitten en dan kan ik mijn ervaringen en hetgeen ik geleerd heb in praktijk brengen.

Is het werk wat je ervan verwacht had?

Het bevalt zeer goed. De werkzaamheden zijn leuk en de omgang met collega’s en klanten verloopt soepel. Dat we daarnaast met zulke nieuwe vrachtwagens mogen werken maakt het er alleen maar leuker op.

Waarom moeten anderen bij Mobility Centre Holland komen werken?

Omdat het een mooi bedrijf is met een informele sfeer, leuke collega’s en een hartstikke mooi product!