Onze eerste franchise vestiging is een feit! In samenwerking met Top Truck Westland openen we een nieuwe vestiging in Honselersdijk (Westland).

De eerste maand van Alex Weemering (assistent rental manager)

Alex Weemering
Alex van Weemering werkt als assistent rental manager op onze vestigingen Rotterdam en Amsterdam (schiphol). Samen met de rental manager is hij verantwoordelijk voor onze verhuurvloot. Hij maakt voertuigen gereed voor vertrek en neemt voertuigen weer in. Is er schade aan een voertuig? Dan neemt hij de schade op, verwerkt deze en voert zelf kleine reparaties uit.

Sinds wanneer werk je bij Mobility Centre Holland?

Ik ben werkzaam sinds 10 september 2018.

Waarom heb je gekozen voor deze baan?

Nadat ik de vacature via Indeed binnenkreeg, bezocht ik de website van Mobility Centre Holland. Daar zag ik dat het een jong bedrijf is met een ‘klein’ team. Dit sprak mij wel aan.

Ondanks dat ik niet de juiste werkervaring had voor deze functie, besloot ik dus toch te solliciteren.

Wat was het leukste moment tot op heden?

Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk, dus elke dag is leuk!

Wat was je grootste uitdaging? Hoe heb je dit aangepakt?

Elke dag is weer een uitdaging voor mij, omdat ik telkens nieuwe dingen leer. Door rustig te blijven en te luisteren naar mijn collega’s, los ik problemen op.

Is het werk wat je ervan verwacht had?

Het is zeker wat ik ervan verwacht had; namelijk een afwisselende baan met een informele werksfeer. Dat gevoel had ik al bij mijn eerste gesprek.

Waarom moeten anderen bij Mobility Centre Holland komen werken?

Ze hebben mij echt het gevoel en vertrouwen gegeven dat ik er vanaf dag één bij hoor. Daarom zou ik iedereen aanmoedigen om hier te solliciteren!

Laat een reactie achter